Magi Og Mod

Reaktioner på ARE YOU READY
/THE SAVAGE ROSE

Savage Rose er aktuelle med en ny fremragende CD Are You Ready - Den første live-cd nogensinde med et af Danmarks bedste live bands.
Det er en MUST! Her er nogle reaktioner på udgivelsen:

"At dette er den første live-plade udsendt med Savage Rose nogensinde, er i grunden såre naturligt: Annisette er så enorm en scene-personlighed, at hendes fortryllende udstråling aldrig vil kunne gengives på en cd...........(det er) tydeligt, hvorfor Savage Rose stadig virker så umådelig stærke på en scene........ netop koncerten på Christiania i fjor hører til de store - de ekstraordinære." (5 stjerner)

Dette er ordene fra Jyllandspostens Uffe Christensen om SAVAGE ROSEs nye kuldegysende smukke og kontroversielle live-album ARE YOU READY.

Også B. T.s Henning Høeg må af med 5 stjerner - og skriver: "Are You Ready indfrier selv de mest urimelige forventninger .........fremadrettet og dynamisk.........med verdensklasse- danskere som Klaus Menzer (trommer) og Moussa Diallo (bas) i ryggen serverer de to elskende på mindre end en time elegant samtlige nuancer i deres uendelige musikalske rejse².

NET-AVISEN siger bl. a.: "Hundredtusinder har oplevet fortryllelsen ved dette band, der i mere end 35 år har vandret barfodet rundt overalt på kloden, blandt de underste, og tolket deres håb, længsel, drømme, smerter og kamp. .... magiske øjeblikke ..... et fællesskab af vilje, kraft og livsglæde....."

HIFI4ALL.DK (250.000 læsere pr. måned): "...Er du til roserne, er der ingen vej udenom...... skønnest af alt er Anisette. Hendes stemme er lige dele ren energi, ren kærlighed og ren personlighed....... Lige fra første nummer lægger Anisette afstand til samtlige øvrige danske sangerinder, som hun har gjort det i årevis: INGEN kommer bare i nærheden i stemmepragt og udtryksfuldhed.........særdeles befriende at høre, hvordan Savage Rose får energien fra koncerterne omsat til CD¹skiven..... Det er bare fed musik !"

Kun Ekstrabladets i forvejen berygtede Thomas Treo har sit hyr med at indse at Savage Rose stadig står lige stærke og kompromisløse i en blakket tid som denne, hvor der er fri dans om guldkalven; og at de - med rette - heller ikke skammer sig over deres historie og rødder.

Den første reaktion fra udlandet er fra Barbara Baker, Hollywood, den erfarne manager for bl. a. the Queen, Freddie Mercury, The Cars, Alice Cooper og Nina Hagen: "Jeg blev blæst væk af energien og poweren på pladen, og selvfølgelig Annisette.....hun er i sandhed en af de største sangere i verden idag. Jeg havde ikke troet det muligt, men dette slår endda Black Angel, som er et af mine 'all time favorite albums'!"

CMC forbereder udsendelse af albummet i det øvrige Skandinavien efter sommeren.

- End -